Quantcast

Why not park-in-a-box?

Published July 27, 2013 1:01 am

This is an archived article that was published on sltrib.com in 2013, and information in the article may be outdated. It is provided only for personal research purposes and may not be reprinted.

The new federal courts building is simply wonderful, with its limited decoration, measured textures and negative space. I like that it is glass, but not reflective, large but light, and will be a landmark for years.

As a veteran, however, I regret the new parking structure at the George E. Wallin Veterans Hospital. There was a need for parking. But the need to make it "camo" only encourages the separation of societies and is not a reminder many veterans need. The detailing on the building is poor, and as the surface rusts, the concrete will be an eyesore for ages. A simple box would have been better. All of society deserves good design.

William R. Littig

Salt Lake City